danci blogja

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Linkblog

Legutóbbi kommentek

Olyan átlagos...:S

2008.07.11. 23:38 Dancika

Kelhettem fel 6:30-kor, mert Bence ugye ment melózni, anyukám ment Pestre, apukám meg egész éjszaka ügyelt, szóval ő csak 7 után ér haza, és abban a 45 percben, amíg nincs itthon senki, nekem kellett vigyáznom a Bazsikára. Hát emiatt most még jobban megszerettem a kis Jodát:D Lényegtelen. Addig amíg kettesben voltunk...lenyirattam vele a füvet:D Na jó, nem:D Tv-t néztünk, vagyis nézett, mert én elaludtam a kereveten. Arra keltem, hogy apukám hazaért, és megköszönte, hogy vigyáztam a golyófejűre. Én meg mondtam, hogy nincs mit apa, egész végig szemmel tartottam...:D Amint elmentek énvisszaaludtam. És valamikor délután keltem. Aztán beugrottam városba, mert kellett vennem vizipipához ezt-azt. Mint például: új csövet, kerámiát(mert a régi eltört), dohányt, meg szenet. Hiszen mit ér a nyaralás vizipipa nélkül?:D Miután hazaértem, Bencével néztünk videókat youtube-n:D, meg beszélgettünk erről-arról. Aztán msn kicsit, majd jött a Knoch Máté a Bencéhez. Hát vele is beszélgettem kicsit. Meg röhögtünk Dénes Mártonon:D Hát egyszerűen kurva gáz a srác:D Köztudottan buzi(amit a blogjában be is vall), illetve hippi. Ez az egyik legdurvább keverék...:S:D De ezt most hagyjuk, elég ha én nem alszom esténként...:S És ha jót akartok magatoknak, ne nézzétek meg iwiw-en! A blogját meg aztán főleg ne! De komolyan ne! Miután ők elmentek, vizipipázgattam kicsit, aztán meg tv. DE TÉNYLEG NE NÉZZÉTEK MEG A BLOGJÁT!:D Este úgy volt, hogy benézek városba, de nagyon nem volt kedvem. Szóval ha olvassa valaki, aki érintett volt a dologban, akkor BOCSI:D A változatosság kedvéért természetesen most is msn, aztán meg szunya. JAJJ ÉS MÉGVALAMI:D Tegnap elfelejtettem leírni egy csodálatos hírt...:D Lehet, hogy nektek nem annyira szupi, mint nekem, de akkor is leírom:D Na szóval...megyek Szigetre(L):D:D:D:D:P És megyek Serj Tankian koncertre is...HAHAHAHA:D Na ez a mai bejegyzés egy ilyen Happy End-es történet:D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dancika.blog.hu/api/trackback/id/tr35564462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorcii 2008.07.11. 23:46:36

ittvolt!:P:@

Dancika 2008.07.12. 00:13:15

ne haragudj Dorci, de ez hogy kapcsolódik a bejegyzéshez?:)Ezt inkább osszad csak tovább msn-en, úgy is tudom, h nem volt ott...besültél:)
süti beállítások módosítása