danci blogja

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Linkblog

Legutóbbi kommentek

Zsömlénél(Máténál:D)

2008.08.17. 16:53 Dancika

Nah szóval...hát úgy indult, hogy szombat este van. Szokásos vizipipázás, beszélgetés, hülyülés SZIT-en. Tomit hívta a Máté, hogy nem megyünk-e ki hozzá. Jön a Dávcsó, ő, a Tomi, meg én. Ez ilyen Siófoki társaság=FIGURÁK;):D mind1. Mondtuk neki, hogy megdumáljuk szülőkkel, aztán majd visszahívjuk őket(visszahívatjuk magunkat:D:D). Meg is beszéltük, hogy akkor kimegyünk, ott ,,alszunk,,. 22 órakor tal Kórház téren, és kiisz minket a Máté egyik rokona. Kicsit késve oda is értünk, mert még gyorsan betértünk a mekibe. Mikor kiértünk, mi 4-en kiszálltunk, és megköszöntük a fuvart, majd ő el is ment. A kapuban várt minket a Goro, aki egy kutya...:D Hát ő az elmúlt egy évben eléggé megnőtt, szóval csak a Máté ment be, és bezarta valahova, mivel mi addig nem mertünk bemenni:D Előre szólok, hogy pár dolog ki fog maradni. Nem azért, mert nem emlékszem rá, hanem azért, miert lehet, hogy szölők is elolvassűk majd:S:D Mivel mindenki kajás volt, kitaláltuk, hogy grillezünk. Volt is minden, tűzrakóhely, szén, papír, kaja. De nem akart sikerülni. tehát előkerült egy kis benzin is:D De ezzel se sikerült rávennünk a szent, hogy párázsoljon(na ezt most jól leírtam:D) Végülis 1 órányi szenvedés után benyögte a Máté, hogy van mobil grillsütőjük is...:D:D Ezen meg is csináltuk a vacsit kisebb-nagyibb égési sérülésekkel;):D Közben természetesen előkerült a vizipipa is:D A Máté mondta, hogy vannak a környéken betőrők, akiket már nagy erőkkel keresnek. Na de mi kitaláltuk, hogy majd mi elkapjuk őket.

 

Hát ez valahogy nem sikerült, pedig mi elmentünk őrjáratozni:D De valószínű, hogy megijedtek tőlünk és elbújtak:D Majd jött a Máténak pár ismerőse, velük is beszélgettünk kicsit, meg hazakísétük őket. Így újabb lehetőségünk nyílt arra, hogy lelaplezzük a banditákat:D:D De most se jártunk sikerrel. Lassan bementünk az udvarról a házba, mivel kezdett hideg lenni. Bent is hülyültünk még jó sokat. Meg még történt pár dolgok, de ezt se írom le az előző dologra hivatkozva:D Aztán ledöltünk a tv elé. Épp nyomtak valami Aktív vagy Fókusz ismétlést, és az volt a téma, hogy megkeresik azokat a hülye település neveket, amik a mondákban szerepelnek. Hát itt volt szerintem az este egyik legjobb beszólása. Ez nektek most így lehet, hogy nem fog átmenni, de akkor is nagy volt:D Alapszitu: Mindeki ,,kómásan,, és félálomban fekszik a tv előtt. Mondják a hülye neveket, erre megszólal ez a hang a tv-ben, hogy Hencida és Boncida, csak véletlenül került egy mondába, különben semmi közkük egymáshoz. És egyszer csak a Tomi beszól: HAGGYAD MÁR:D Hát ezen nemcsak én röhögtem 10 percig:D Olyan jól jött ki:D De mellesleg volt még Fucking és Petting nevű település is. Remélem nem kell leírnom a jelentésüket...:D:D És hozzátett a riporter, hogy Fuckingba nagyon sok ember megy, főként táblát lopni:D:D Hát ez eléggé odavágott:D Aztán mindenki bealudt fél5, 5 körül. 10-kor keltünk, gyors rendrakás, aztán néztünk valami filmet, meg mentünk kicsit a Máté motorjával. Majd kimentünk a buszmegallóba, mivel jött a távolsági. Hazafelé beszélgettünk és nevettünk csomót az előző estén. Aztán hazértem, fürcsi, kajcsi és regenerálódás:D Egy biztos, NAGYON JÓ ESTE VOLT;):D

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dancika.blog.hu/api/trackback/id/tr86619982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

\\\\\\\"Dávcsó\\\\\\\"...:D:D 2008.08.17. 18:51:51

Így van nagyon oda baszott:D:D:D:D:D....de a tojós galambot kihagytad:D:D:D...

Dancika 2008.08.17. 21:35:48

jajj, télleg:D bocs:D:D

Lilly 2008.08.24. 20:40:45

bazd...majdnem összefostam magam amikor megláttam a képet..:D:DD::D:D:phehe..:D

Dancika 2008.08.24. 21:20:00

mert?:D sztem nagyon nagy kép:D
süti beállítások módosítása