danci blogja

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Linkblog

Legutóbbi kommentek

part 2

2009.04.07. 11:35 Dancika

Végre jó idő, mindjárt szünet, délig alvás, szit, és még egy ,,kis,, baráti összejövetel is itthon(így olyan titokzatosan hangzik:D) Nyilván Te aki most ezt olvasod tudod h miről van szó, mert aki szokta ezt olvasni az valószínű h jön. Az eddigi bulik alapján merem mondani h kurva jóó lesz. De azért az öcsém szobáját most békén kéne hagyni, mint ahogy azt az ártatlan csapot is. Mert nem akarunk megint újat venni:) Mint ahogy nem akarunk 6 órát takarítani, bár ezt hiába mondom, úgyis annyit fogok. Pontosabbn fogUNK, mert addig innen senki sem megy el:P És volt egy kérdés, már nem emlékszem h kitől: -hozzunk vmit?? Nos erre most had ne kelljen válaszolnom, hisz a válasz szerintem egyértelmű:D Nem tudok mindenkit ellátni minden jóval, mégsem vagyok ,,Michael Douglas felesége,,:D (aki látta a Távkapcsot csak érti:)) Itt a sok jó között azonban felmerült egy probléma is. Ami nekem nem probléma, mert van ágyam, de Nektek lehet h az lesz:D Ez pedig az alvás kérdés. Igen, most mindenki azt mondja magában, h ,,Jajj mi úgyse fogunk aludni...,, Persze ez nyilvánvaló, de azért várjuk csak ki a  végét:D Azt remélem tudjátok h ez nem a Hilton, és nem kap mindenki külön szobát:) Ebből az követkkezik, hogy mindenki ott alszik ahol tud. Szönyegen, valaki máson, Morti kutyaházában:D Lényeg h lesz minden, zene, jó társaság, jó hangulat, italok, kaja, táncosnők (bár az utolsó 3-ról Ti gondoskodtok:D:D) Mindenki érezze majd jól magát, de azért ésszel gyerekek:D Szal károkat nem akarok. Meg ti sem, mert akkor hétfőig kell intézkednetek, h minden olyan legyen mint előtte. Na de msot leálltam a fenyegetőzéssel:) Valószínű h sziten tal és akk együtt ide, vagy aki közel lakik az jöhet egyedül, de majd még besz. Veletek.  Szép napot!:D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dancika.blog.hu/api/trackback/id/tr231051500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GegeÚr ^^ 2009.04.09. 19:16:06

Te jó ég danci!!! :D sztem én csak egyhelyben fogok inni valami olyan helyen ahol a hányás is kivitelezhető. xDD na nem ám.
Apropó hányás: Kéne nyomtatni pár táblácskát "Hányásra kijelölt hely" felirattal és felakaszgatni valamennyi toalett fölé. :)
Mit szólsz az ötlethez mester? xD

Dancika 2009.04.09. 23:52:45

Gergely Úr, ha te nem lennél.:D Különben das is ein gut idea:) De most először ,,részegedj okosant,, és ,,alkoholit,, kell nyomtatni:D
süti beállítások módosítása