danci blogja

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Linkblog

Legutóbbi kommentek

PEN meg quad :)

2010.05.03. 23:52 Dancika

Jó estét:)
Ma két dologról lesz szó. PENről, amit megígértem, hogy leírom, illetve a quadozásról.
1. Kedésnek a PEN. Szerdai nap volt. Suliban Lilla addig győzködött, hogy menjek, hogy végül beadtam a derekam. Monjuk csöppet se bántam meg:) Edzésről haza, gyorsan összeszedtem magam, és irány monte. 1-2 aranyló nedű után, elhagytuk ezt a rendkívül barátságos helyet, amiről elég sok szép emléket őrzök. Nem azt mondom, hogy sokat járnék ide, de azért a bátyámékkal itt eltöltött estéket, meg a "szilveszterkor 5kor beesek és ott a fél osztályom" dolgot nem fogom elfelejteni:) Száz szónak is egy a vége, kimentünk. Pár méterrel arrébb(a lépcsőnél) ott volt néhány ismerős arc:D Ohh, majdnem elfelejtettem. Gyorsan leszögezném, hogy nem fogok most mindenkit leírni, aki ott volt, és rmeélem ezért senki se fog megharagudni. Csak ha valakivel kapcsolatban volt valami, azt említem meg. Tehát mikor csatlakozttunk ehhez a kis különítményhez, már viszonylag sokan lettünk. És akkor jött szólt oda a Lilla, hogy "Danci, ha nem írod le, hogy 11 csajjal voltál PEN-en úgy, hogy rajtad kívül csak egy fiú van itt, akkor baj lesz":D Egy rövid idő elteltével el is indultnk a buszmegálló felé. Jött is a 3as. Irány a bőrgyár. Bár én minden nap azzal megyek haza, most örülök hogy szóltak a többiek, hogy "te Danci, mikor is kell leszállni?" mert én simán elmentem volna a Bőrgyár mellett. Nem nagyon figyeltem. Gyorsan vettün jegyet, aztán gyerünk. Illetve még nem, mert meg kell várni azokat akik gyalog jönnek. Miután ők is odaértek, akkor jött a NA GYERÜNK. Először irány Vad Fruttik, ami nem volt sztem egy túl nagy szám, de azért elment. Mivel nem tudtam mivel elütni az időt, ellátogattam a pulthoz. Mikor visszamentem a szerzeményemmel, mindneki kért "egy kortyot". Na már most így elég gyorsan elfogyott, pedig én alig ittam belőle. De sebaj, hoztam mégegyet:D Kiscsillag előtt a Timi is odaért, mondjuk őt nem sokka később el is veszítettem. Viszont pár kép azért belefért vele:D Viszont lassan kezdődött Kiscsillag. Hát jah.. az kurva jó volt:D Én titkon a Van-e szándékot vártam nagyon. Mikor mondták h vége, kicsit kétségbe estem, a Dalma meg már mosolygott rajtam, hogy ezt vártam, és nincs, de aztán zárásként ezért ezt is lenyomták. Mondjuk Fishing on Orfű se volt gyenge, na meg a többi szám se:) Legjobb élményem az volt, amikor 2 150kilós tag összeverkedett középen, és a Besszi be mondta, h "gyerünk, szálljunk be mi is:":D Azon nagyon jót röhögtünk:D Aztán lassan vége lett, és elindultam hazafelé az esőben. Mondjuk jó volt, hogy esett, hiszen kicsit magamhoz tértem. Jó este volt:)






2. A quad kurva jó volt. Ezt így a leglején leszögezném. Mondták, hogy általában 30 fős cosportok szoktak lenni. Ezért a tempó se szokott túl nagy lenni. Na meg aki lemaradt azt be kell várni. Viszont mi heten voltunk csak. Ebből 1 ember ilyen quados faszi volt, aki legelöl ment, ketten meg idegenvezetők voltak. Szóval végülis 4en voltunk. 2 debreceni csaj, apa és én. Szal nem kellett kire várni. Elrúgtuk neki:) Megálltunk egy beduin faluban, ami azért elég para volt. Durván élnek azért az ottaniak. Na de most nem kezdek el itt írogatni róluk. Viszont mikor ott voltunk, elkezdett esni az eső. Mondták, hogy ott több éve nem esett, és az ilyen kis lurkók, nem tudátk mire vélni azt a színes izét az égen. Szivárvány a sivatagban? Adta! Majd visszaúton kb szarrá áztunk. De vicces volt:D Mikor visszértünk, volt egy kis vacsi, aztán pipa az idegenvezetőkkel. Amúgy ők ugye arabok voltak, de elég fogékonyak. Szal tanítottunk nekik egy-két dolgot. Mondjuk ez egyikük annyit tudott magyarul h: "Lusta banda" :D Így aztán mindenre ezt mondta:D Próbáltunk nyelvtörőket is tanítani nekik(illetve ők is nekünk), de ez a kísérlet elbukott. Viszont megosztottuk velük az általunk leghosszabnak vélt magyar szót, azaz a "megszentségteleníthetetlenségeskedésetekért". Első reakciójuk az volt, hogy ez most egy mondat volt?:)




 


És utóirat a végére:
Timi: Boldog Nénapot. Nem felejtettelek el basszus:D
Lillla: viszem amit megígértem:D
Máté: te meg biztos, hogy nem kapsz homokat, mert csak télen felszórnád vele az útat:D
Sziasztok!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dancika.blog.hu/api/trackback/id/tr741972628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása