danci blogja

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Linkblog

Legutóbbi kommentek

Hetes/mindenes

2008.09.27. 01:07 Dancika

Hogy is kezdjem? Mondjuk hétfő? Jó... Tehát, végülis elég viccesen kezdődött ez az egész hét. Reggel 7:47(50-kor tanítás) körül sétálok fel aranycipőből suliba. Félálomban voltam még, kezemben a német füzet, hátha beleszáll valami a fejemben(később kideült, hogy ez nem történt meg:D). Másik kezemben kávé, ami nem ér túl sokat:D Egyszer csak valaki odakiabál, héjj, már meg se ismered a haverod? Odanézek, ott áll a Renátó sörrel a kezében. Kérdezem, te meg mi csinálsz itt, mondja épp jönnek hétvégi ivászatból. Nah de jó neked. Én megyek suliba, te meg még sörözgetsz? Ennyit a ,,fair play,,-ről:D Aztán eltelt a hétfő, majd a kedd, aztán a csütörtök...előtt még a szerda is, ma meg a péntek. Semmi extra nem volt, csak suli, aztán edzés, később tanulás, majd szunya. Izgi mi?:D Végülis 13:30kor véget ért ez a hét is egy gyönyörű hanggal. El sem hiszem, hogy túléltem még egy hetet. Ilyenkor annyira örülök, aztán mire felfognám, hogy hétvége van, akkor már vasárnap este van. Parás:S De ne siessünk ennyire előre, hiszen még csak péntek(ill már szombat) van. Edzés után hazajöttem, aztán fürcsi, meg kajcsi, és város. Füli, Fenyőke, Máté, Kori, Fazi, Gecsa Simi, Levi, Bau, Tomi, Gergő, Szasz, Kata, Hanni, Kinga, Csenge, Bori, meg még sokan mások. Sok hülyeség, egy értelmes téme se, de minek is az? Aztán jött a csirkecombos, meg a párolt káposztás történet, amit kesztűnyben fogyasztottam el, de ezt most hagyjuk, látni kellett volna:D És ugyebár még vizipipa, meg málna szörp, mint mindig:D;) Majd mindenki ellépett szép lassan, és mi meg páran lesétáltunk jókai delikáteszhez. Ekkor jött el a KOBRA, meg a BB ideje!:D Valamint a Kornél fuldoklása a semmitől, Máté 3 faigyija, az én mizo vagy milli tejem, a Fazi...hülységei, a Levi Veriga Andrisos haja:D Jó is volt ez. Ott volt még az a nő meg a Kornél története is:D Nah arra nincs szó...nagyon nagy volt:D:D Most meg msn, amiből ki kell emelnem egy valamit. Beszélgettem a Mátéval(nem a Vassal), és mondja, hogy mennyire fáradt, mondom én is. Meg h tökre lefáraszt ez a hülye suli. Erre ő, hát ja, a suliban csak egy jó dolog van...a 3. emeleti wc. Van benne vmi...:D:D Szomba délután tanulás, aztán vasárnap meg go Baja. Meccs... Remélem meglesz. Első meccsünk az új szerelésben. Végre, hogy megvan már:D Jók legyetek, vagy ne. ,,Ki ahogy érzi...,,;)

És még valami. Az Y2K. Egy motor, amiben helikopter motor van, ez már a hangjából is látszik. Több mint 350km/h-val megy, és a kifutópályán legyorsul egy vadászgépet. Akit érdekel nézze meg, szerintem eléggé odavág:D https://www.youtube.com/watch?v=B8PX4pn382I&feature=related (1:25-től jó!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dancika.blog.hu/api/trackback/id/tr8683943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása